Na vrh strani

<font color="red">NIVO 2</font><font color="red">NIVO 4</font><font color="red">NIVO 3</font>
Brezplačna dostava
Diskretno pakiranje
Brezplačne baterije + Darilo

Dobrodošli na Diskretno.com


Več o točkah zvestobe
Pri nas se izplača! I Love Diskretno.com
Zakaj radi kupujejo pri nas?
V kolektivu erotične trgovine Diskretno.com smo prepričani, da je za uspeh potrebno ponuditi najboljšo nakupovalno izkušnjo. Zato se trudimo vsak izdelek predstaviti z kar največ koristnimi podatki.

Zaradi vseh teh dodatnih informacij boste pri nas hitreje našli pravo erotično igračko za sebe, kot v katerem drugem sex shopu. O izkušnjah z erotičnimi izdelki so precej napisali tudi naši zvesti kupci, kar pomeni, da so vam na voljo tudi čisto konkretne in nepristranske informacije.

Vas zamima, kako smo zanesljivi? Naročene izdelke boste prejeli v običajni rjavi embalaži brez navedbe naše spletne trgovine, zato ne bo nobenih zadreg ob prevzemu pošiljk. Vse izdelke, ki so na zalogi, odpošljemo še isti dan do 17. ure. Za nakupe nad 40 € poravnamo stroške dostave mi.

Ne najdete želenega izdelka? Naši sodelavci so vam z veseljem na voljo za dodatne informacije vse dni v tednu od 8. do 19. ure na številki 041 337-793, kjer lahko opravite tudi hitro telefonsko naročilo.

Nahajate se na pravem mestu za zares diskreten in ugoden nakup erotičnih izdelkov.


Ostale vroče novosti
Kako izbrati erotično igračo za odrasle?
Kako izbrati pravo igračo za odrasle?
Vibratorji: raziščite različne tipe vibratorjev, njihove ključne značilnosti in funkcije. Izbirajte glede na namen: maserji za G točko, zajčki za klitoris, vibro jajčka za keglove vaje. Lahko pa se odločite kar za klasične vibratorje. Dildi in analne igrače so lahko zelo različnih oblik in velikosti zato velja biti pred nakupom povsem iskren o svojih željah. Spletni sex shop Diskretno.com je prava erotična trgovina za nakup seksi izdelkov.
Darila za njo: s pomočjo naših filtrov za iskanje boste hitro našli pravo erotično igračko, zapeljivo perilo ali dišeč in drseč izdelek za nego telesa. Za vse izbranke na vašem nakupovalnem seznamu. Darila za njega: povdarite tisto, kar je na njem najbolj seksi. Najdite mu igračo, ki ga bo razvnela do konca. Izbirajte med vibro izdelki, rokavčki za penis, erekcijskimi obročki, maserji prostate in še in še.
Izbira pravega lubrikanta je lahko odločilna za prijetno uporabo seksi igrač. Zraven sodijo tudi olja in kreme za erotično masažo. Poglejte še opise različnih materialov in na kaj je treba paziti pri nakupu. Zaupali vam bomo, kako in s čim jih najbolje očistimo. Tudi za varno shranjevanje erotičnih igračk imamo nekaj predlogov. In ne, nismo pozabili na kakovostne kondome.


Pri nas je najceneje! Več o tem...
Samo za odrasle!
Diskretno.com je zanesljiva in varna trgovina.  
Ulica mesta Grevenbroich 9, 3000 Celje
Telefon: 041 337-793, 03 491-94-91
E-mail: info@diskretno.com
Zadnja posodobitev: 01. 09. 2014

sexshop.diskretno.com|vibratorji.diskretno.com|perilo.diskretno.com|drogerija.diskretno.com|kondomi.diskretno.com|darila.diskretno.com