Na vrh strani

Naše diskretne obljube
Izdelek je 100% brez ftalatov. Klikni za ostale ...

Erekcijska črpalka "Bathmate Hydromax X30"

  35% več moči
  Za penis dolžine do 18 cm
 1. 124,00 €
  Rok dobave: 5 do 10 dni
  Količina:    

  Brezplačna dostava
  Zelo popularno
  12,40 €
  Ob nakupu tega izdelka boste lahko
  12,40 €  porabili pri naslednjem nakupu.
  Ste našli ta izdelek ceneje v drugi trgovini?
  Kliknite tukaj. Morda vam ga lahko ponudimo še bolj ugodno.


124,00 €
Bathmate set za čiščenje
49,90 €
Skupaj za samo
150,00 €
Prihranek: 23,90 €
(Popust se obračuna v zadnjem koraku naročila. )

Podobni izdelki:Opis izdelka:  

Erekcijska črpalka "Bathmate Hydromax X30"

Hydromax je novejša in močnejša različica vodne črpalke Bathmate in predstavlja revolucionarno novost na področju hidrotehnologije za zdravje in povečanje penisa.
 
Črpalka Bathmate Hydromax X30 vam nudi fitnes za penis, saj je izdelana z namenom, da tako kot vse druge mišice v vašem telesu, tudi penis ohranite v odlični formi.

Za zdravje in povečanje penisa je priporočena uporaba 3-6 krat na teden po 15 minut dnevno (3 krat zaporedoma po 5 minut).

Bathmate Hydromax X30 izboljša vaše spolno zdravje, vam poveča vzdržljivost, utrdi erekcije in poveča intenzivnost orgazma in ejakulacije. Predstavlja popolno vadbo za penis, ki vam omogoča takojšnji napredek in dolgoročne rezultate, saj z redno uporabo preventivno ukrepate proti morebitni erektilni motnji. Vodna črpalka dokazano pomaga tudi pri odpravljanju erektilne disfunkcije, prezgodnje ejakulacije in celo Peyronijeve bolezni (ukrivljenost penisa).
 
Bathmate Hydromax X30 ni le pripomoček, ki bo ohranil vaš penis v odlični formi še na stara leta, ampak vam ponuja tudi udobno, varno in naravno metodo za povečanje penisa. Ob uporabi vodne črpalke lahko pričakujete povečanje tako obsega kot tudi dolžine penisa.
 
Hydromax omogoča vsem zadovoljnim uporabnikom navadne Bathmate črpalke, da z novo tehnologijo dosežejo še več! Sile, ki delujejo na penis, so pri Hydromax vodni erekcijski črpalki za 35% bolj intenzivne kot pri klasični Bathmate erekcijski črpalki. Zahvala gre edinstveni novi hidrotehnologiji in novemu sistemu gumijastega dela črpalke, ki omogočata boljše in hitrejše rezultate.
 
Prenovljen gumijasti del črpalke vključuje tudi mehko notranjost in je dodatno podprt, kar močno zmanjša pritisk na predel pelvisa in mod ter poveča udobje. Ker je svetel del gume snemljiv, je zdaj čiščenje veliko lažje. Vrtljiv gumijasti del omogoča rotacijo za 360 stopinj ter prilagoditev kota glede na uporabo črpalke v kadi ali pod tušem.
 
Z novo hidrotehnologijo ventila boste zdaj pod tušem brez težav napolnili črpalko le z eno roko, nov sistem pa vam bo olajšal tudi nameščanje in uporabo. Merilo na črpalki ponuja boljšo vidljivost in natančnejše spremljanje rezultatov, medtem ko zrnata plastična struktura materiala na zgornjem in spodnjem delu črpalke zagotavljata boljši oprijem.
  
Hydromax je več kot 300% bolj učinkovit od zračnih erekcijskih črpalk.

Za zdravje in povečanje penisa je priporočena uporaba 3 - 6 krat na teden po 15 minut dnevno (3 krat zaporedoma po 5 minut).

Material:
- polikarbonat (telo)
- guma (ustje)

Materialni so klinično testirani in ne vsebujejo ftalatov.
 

Video predstavitevNaši kupci so zraven tega izdelka izbrali tudi:
Hvala, ker ste si ogledali izdelek: Erekcijska črpalka "Bathmate Hydromax X30"!
Super stvar za moške, ki želijo z redno uporabo erekcijske črpalke povečati svoj penis. Pa tudi trši ratuje sčasoma. A je dejstvo, da naj je raba črpa ...
— OOOK
5 od 5 zvezdic!
Za telefonsko naročilo tega izdelka uporabite kodo:
R7825
Naročite ta izdelek od 8. do 19. ure
041 337-793

QR koda izdelka
Erekcijska črpalka "Bathmate Hydromax X30"
Pri nas je najceneje! Več o tem...
Ipavčeva ulica 32 (Aero, upravna zgradba), 3000 Celje
Telefon: 041 337-793 od 8. do 19. ure
E-mail: info@diskretno.com
Vse cene že vsebujejo DDV.
Zadnja posodobitev: 15. 02. 2019
Nekatere slike izdelkov so lahko simbolične.
Diskretno.com je zanesljiva in varna trgovina.

Vpišite se!
sexshop.diskretno.com|vibratorji.diskretno.com|perilo.diskretno.com|drogerija.diskretno.com|kondomi.diskretno.com|darila.diskretno.com


Samo za odrasle!