Na vrh strani

Naše diskretne obljube

Varovanje zasebnosti

Varstvo podatkov

V spletni trgovini Diskretno.com se na prvem mestu trudimo za kar najbolj varno nakupovanje. To pomeni, da naredimo vse potrebno, da onemogočimo komerkoli nepooblaščeno prestrezanje podatkov, ki jih kupec posreduje izključno in neposredno trgovcu, torej nam.

Ker se zavedamo, da je nakupovanje erotičnih izdelkov še posebej občutljivo se obvezujemo hraniti podatke o kupcih zgolj toliko časa, kot jih potrebujemo za lastne potrebe. Po preteku tega roka bodo podatki o kupcu trajno pobrisani. Na izrecno željo našega kupca lahko njegove podatke pobrišemo tudi prej oziroma takoj po nakupu.

Vsi podatki, ki jih obiskovalec navede pri vpisu v našo spletno trgovino, so namenjeni zgolj in samo poslovanju spletne trgovine Diskretno.com in se v nobenem primeru ne bodo uporabili v druge namene oziroma ne bodo posredovani tretji osebi. K temu nas zavezuje tudi Zakon o varovanju osebnih podatkov.

Za varnost svojih podatkov je odgovoren tudi kupec, ki mora skrbeti, da njegovih podatkov za dostop do naše spletne trgovine ne pridobi tretja oseba.Pri nas je najceneje! Več o tem...
Ipavčeva ulica 32 (Aero, upravna zgradba), 3000 Celje
Telefon: 041 337-793 od 8. do 19. ure
E-mail: info@diskretno.com
Vse cene že vsebujejo DDV.
Zadnja posodobitev: 21. 02. 2018
Nekatere slike izdelkov so lahko simbolične.
Diskretno.com je zanesljiva in varna trgovina.
 

Vpišite se!
sexshop.diskretno.com|vibratorji.diskretno.com|perilo.diskretno.com|drogerija.diskretno.com|kondomi.diskretno.com|darila.diskretno.com


Samo za odrasle!