Na vrh strani

Naše diskretne obljube
Izdelek je 100% brez ftalatov. Klikni za ostale ...

Vodna erekcijska črpalka Bathmate "Hydromax 7 - Wide Boy"

 1. 159,00 €
  Rok dobave: 5 do 10 dni
  Količina:    

  Brezplačna dostava
  Novost
  15,90 €
  Ob nakupu tega izdelka boste lahko
  15,90 €  porabili pri naslednjem nakupu.
  Ste našli ta izdelek ceneje v drugi trgovini?
  Kliknite tukaj. Morda vam ga lahko ponudimo še bolj ugodno.Opis izdelka:  

Vodna erekcijska črpalka Bathmate "Hydromax 7 - Wide Boy"

Zaradi potreb uporabnikov je na trg prispela še ena vrhunska različica najbolj priljubljene črpalke Hydromax 7. Dolžina črpalke ostaja enaka, kakor pri predhodnici, obenem pa se spreminja širina, ki je pri črpalki Wide Boy večja, in sicer enaka, kakor pri 9.

S tem pa ugodimo večjemu krog uporabnikov, ki jim 7 ni ustrezala prav zaradi širine, a bi še vedno radi pridobili na dolžini.

Črpalka Bathmate je poleg povečave penisa namenjena tudi povečanju spolne sposobnosti in boljši vzdržljivosti. Pridružite se več milijonom zadovoljnih uporabnikov po celem svetu, in izboljšajte svojo samozavest s povečanim ter izboljšanim penisom!

Kako vem, da je Wide Boy prava izbira zame?
Wide Boy je odlična izbira za vse moške, ki so že dosegli svojo maksimalno debelino pri predhodnici Hydromax X30 ali Herkulesu, in bi radi povečali še dolžino. Za ta krog moških pa je v veliki večini črpalka X40 prevelika, ker je občutno daljša. Seveda pa je to tudi idealna črpalka za vse moške z nadpovprečno debelino penisa (ki se približuje 5 cm), a obenem dolžino krajšo od 18 centimetrov.

 • Črpalka je primerna za moške z dolžino penisa do 185 mm.
 • Črpalka je primerna za moške z širino penisa do 58 mm.

Za maksimalne učinke je priporočena uporaba 3 - 6 krat tedensko po 15 min na dan.

Zakaj je Wide Boy tako zaželen?
Hydromax črpalke delujejo s hidravličnim pritiskom okoli penisa. Ker je površina penisa večja okoli debeline kot dolžine, bodo uporabniki najprej občutili povečanje v obsegu penisa. Povečanje obsega pa v nekaterih primerih pripelje do dotikanja stranic, kar onemogoča dostop tlaka okoli penisa, in učinkovanje na povečanje dolžine. V tem primeru pa na pomoč priskoči Wide Boy, ki ima občutno večjo širino črpalke, in vam omogoča prostor za rast in bolj učinkovito povečanje v dolžino.

Zakaj uporabljati Hydromax 7 Wide Boy?
- Hitreje so vidni rezultati in do 250 % večja učinkovitost, kot pri zračnih črpalkah
- Povečanje penisa v debelino ter dolžino
- Povečanje samozavesti
- Boljša vzdržljivost in nastop v postelji
- Izravnavanje krivega penisa
- Najučinkovitejši izdelek na trgu
- Izboljšanje erekcije

Kako deluje črpalka Hydromax 7 Wide Boy?
Za razliko od ostalih črpalk, Bathmate črpalke delujejo na principu črpanja vode in ustvarjanja tlaka, ki ga zračne ne pripomorejo. Posledično boste prejeli hitrejše in boljše rezultate. Hydromax 7 črpalke se lahko pohvalijo s kar 35% večjo močjo črpanja kakor legendarna Bathmate Herkules.

Nova vrtljiva in izjemno prilagodljiva funkcija omogoča kar 360 stopenjsko pozitivno vrtenje, s katero boste imeli popolno vizualno kontrolo nad dogajanjem. Kot bonus pa je zraven dodana še funkcija za spreminjanje kota za še boljšo učinkovitost pri uporabi črpalke v kopeli ali pa pod prho.

Novi izjemni pretočni ventil omogoča polnjenje črpalke z le eno samo roko, tako da bo sama namestitev in uporaba veliko lažja za vas.

Črpalka Hydromax 7 uporablja silo podtlaka, ki povzroča raztezanje penisa z vodo.

S pomočjo črpalke boste povečali enega od ključnih gobastih tkiv v penisu (Corpora Carvenosa) in tako prejeli odlične rezultate v povečanju penisa. Ker črpalke Bathmate delujejo z vodo, pa njihova uporaba ni nikakor nelagodna.

 

 

Navodilo za uporabo erekcijske črpalke Bathmate Hydromax X30 Wide Boy:
 

 

1. Najprej napolnite kopalno kad z vodo.

2. Usedite se v kopalno kad in počakajte 5 minut, da se vaše genitalije privadijo na temperaturo in da se sprostijo. Nato potopite vodno črpalko in iz nje izpustite ves zrak.

3. Namestite si Hydromax Bathmate na penis in ga obrnite navzdol proti medenici. Občutili boste rahel pritisk na vašem penisu. Odvečna voda bo odtekla skozi nepovratni ventil, ki se nahaja na vrhu črpalke. Z pritiskanjem črpalke navzdol boste povečali pritisk na penisu.

4. Sedaj samo sedite in se sprostite. Čez približno pet minut lahko ponovno prilagodite oziroma povečate pritisk na penis.

5. Vsakih pet minut poizkusite povečati pritisk, po zgoraj navedenem postopku. S tem, ko se bo vaš penis povečeval bo potiskal vodo ven iz črpalke.

6. Nastavite optimalen tlak v črpalki, vsakič ko se vam zdi to potrebno ali pa takrat ko voda ne izteka več skozi nepovratni ventil čeprav pritiskate črpalko navzdol.

7. Če je pritisk na penis prevelik, samo rahlo sprostite nepovratni ventil in pritisk se bo zmanjšal. Po 15 do 20 minutah sprostite pritisk tako, da pritisnete na nepovratni ventil na vrhu črpalke in nato snemite črpalko s penisa. Presenečeni boste nad rezultati!


Material:
- polikarbonat (telo)
- guma (ustje)

Materialni so klinično testirani in ne vsebujejo ftalatov.
 


Hvala, ker ste si ogledali izdelek: Vodna erekcijska črpalka Bathmate "Hydromax 7 - Wide Boy"!
Za telefonsko naročilo tega izdelka uporabite kodo:
R26130
Naročite ta izdelek od 8. do 19. ure
041 337-793

QR koda izdelka
Vodna erekcijska črpalka Bathmate "Hydromax 7 - Wide Boy"
Pri nas je najceneje! Več o tem...
Ipavčeva ulica 32 (Aero, upravna zgradba), 3000 Celje
Telefon: 041 337-793 od 8. do 19. ure
E-mail: info@diskretno.com
Vse cene že vsebujejo DDV.
Zadnja posodobitev: 19. 06. 2019
Nekatere slike izdelkov so lahko simbolične.
Diskretno.com je zanesljiva in varna trgovina.
 

Vpišite se!
sexshop.diskretno.com|vibratorji.diskretno.com|perilo.diskretno.com|drogerija.diskretno.com|kondomi.diskretno.com|darila.diskretno.com


Samo za odrasle!