Na vrh strani

Naše diskretne obljube

SM set - Petdeset odtenkov sive

 1. 69,95 €
  Rok dobave: 5 do 10 dni
  Količina:    

  Brezplačna dostava
  7,00 €
  Ob nakupu tega izdelka boste lahko
  7,00 €  porabili pri naslednjem nakupu.Opis izdelka:  

SM set - Petdeset odtenkov sive

So vas že kdaj nežno priklenili?

Spremenite svojo posteljo v prostor za igranje in uresničevanje vaših fantazij. Uživajte v vklepanju in omejevanju ter krčih naslade, ki jih spremljajo poželenje in mehak saten. Set z vezmi je idealen za začetnike in ga lahko uporabite, da partnerja v celoti omejite pri gibanju. Vezi boste nadeli hitro in preprosto.

"Ko sem ga čutila nad seboj, sem občutila vso njegovo težo, ki me je pritiskala ob vzmetnico. Pritisnila sem svoji zvezani roki okoli njegovega vratu in se ga držala kolikor sem mogla. Vem, da bi v tem trenutku naredila vse za tega moškega. Njegova sem." Anastasia Steele

Vsaka od štirih vezi je znotraj obložena z mehkim satenom, da bo negibnost partnerja kljub temu udobna in zadovoljujoča. Naj partner občuti svilen občutek satena, ki ga bo še bolj vzburjal. Štiri mehke lisice za omejevanje se pričvrstijo s pomočjo traku na ježka. Na ta način vezi zapremo hitro in enostavno ter po meri. Zavoljo tega ste lahko bolj pozorni do svojega partnerja in se mu posvečate tudi med zapiranjem vezi.

Povežite med seboj lisice za roke in gležnje tako, da uporabite priložene vrtljive sponke ali jih dodajte priloženim posteljnim trakovom za močnejše obvezovanje, saj vas varno priklenejo na vašo posteljo.

Preprosto priklenite posteljne trakove pod vašo vzmetnico in prilagodite dolžino in širino, da vam bo ugajala. Ustvarite si osnovo za vezavo zapestji in gležnja, ne da bi pri tem potrebovali posteljni okvir ali drugo posebno opremo.

Vezi so prilagodljive da ustrezajo enojnim, dvojnim ali zelo velikim posteljam. Set vezi se preprosto zloži za shranjevanje in ne zasede veliko prostora pri prenašanju ter potovanjih. Set je idealen za pare, ki jim je diskretnost na prvem mestu.

Set s trakovi meri 125 cm v dolžino in tudi v širino z lisicami za pripenjanje, vsaka meri 250 cm naokoli. Štiri vezi štrlijo iz vzmetnice in razkrivajo 4 O-obročke, h katerim se lisice pripnejo in zatesnijo vaše posteljne vezi.

Material: Saten
Barva: črna
Tudi v času koronavirusa smo z vami.
Pri pripravi, pakiranju in pošiljanju vaših naročil upoštevamo vsa higienska priporočila!
Sem vedel da se mi bo pustila, če ji kupim tak šikan set za vezanje in nisem se zmotil. Najprej sem ji dal na glavo očesno masko, nato pa ji nežno pri ...
— Adore her
5 od 5 zvezdic!
Za telefonsko naročilo tega izdelka uporabite kodo:
R24218
Naročite ta izdelek po telefonu
od 9. do 18. ure:
041 337-793
Pri nas je najceneje! Več o tem...
Dečkova cesta 38, Celje
Telefon: 041 337-793 od 8. do 18. ure
E-mail: info@diskretno.com
Vse cene že vsebujejo DDV.
Zadnja posodobitev: 26. 09. 2021
Nekatere slike izdelkov so lahko simbolične.
Diskretno.com je zanesljiva in varna trgovina.

Vpišite se!


Samo za odrasle!